Αξιότιμε επισκέπτη,

Το ξενοδοχείο Sea Horse στη Μήθυμνα –Λέσβου συνεχίζει τη λειτουργία του. Θα θέλαμε να σας διασφαλίσουμε ότι όλο το προσωπικό εργάζεται συστηματικά και εντατικά ώστε με το άνοιγμα του ξενοδοχείου μας να είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε , ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα καθαρισμού υγιεινής και απολύμανσης. Αυτά τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν:

o Εκπαίδευση των εργαζομένων μας σε θέματα υγιεινής.

o Καθιερωμένους κύκλους καθαρισμού και απολύμανσης σε όλα τα σημεία.

o Εμφανή τοποθέτηση συσκευών απολύμανσης χεριών.

o Συχνό καθαρισμό και πλύση των πολυσύχναστων χώρων και των επιφανειών συχνής αφής, συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων και της σκάλας.

o Άμεση ανταπόκριση σε έκτακτο καθαρισμό.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες ανησυχίες σχετικά με το νέο κορωνοϊό 2019 (covid19), καθιερώσαμε κανόνες διαμονής ώστε μαζί με τα κατάλληλα πρωτόκολλα υγιεινής και τις διαδικασίες λειτουργίας, να εξασφαλίζεται η ευημερία των επισκεπτών μας κατά τη διαμονή τους μαζί μας. Αυτοί οι κανόνες διαμονής περιλαμβάνουν:

o Προσεγγίζοντας οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο εξυπηρέτησης (ρεσεψιόν, μπαρ ), συστήνουμε στους επισκέπτες μας να τηρούν απόσταση ενάμιση (1.5) μέτρου από τον επόμενο σε σειρά προτεραιότητας.

o Παρέχουμε στους επισκέπτες μας μάσκα προσώπου, σε περίπτωση βήχα ή/και φτερνίσματος, σε όλους τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

o Μειώσαμε τη χωρητικότητα του καφέ- εστιατορίου μας, διαμορφώνοντας τους χώρους ώστε να τηρούνται οι νέες απαιτούμενες αποστάσεις.

o Συστήνουμε στους επισκέπτες μας κατά την είσοδο και έξοδο τους να χρησιμοποιούν το ειδικό απολυμαντικό χεριών .

o Για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων υγείας από αγαθά ή/και υπηρεσίες τρίτων που καταναλώνονται εντός ξενοδοχείου, δεν επιτρέπουμε εξωτερικές υπηρεσίες παράδοσης φαγητού (delivery).

Στόχος μας είναι οι διακοπές σας στο Sea Horse να είναι όχι μόνο αξέχαστες αλλά και ασφαλείς.

Με βάση την καθοδήγηση που έχουμε λάβει και τη γενική κατάσταση της ετοιμότητας μας, είμαστε βέβαιοι ότι οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες μας εξακολουθούν να είναι ασφαλείς και οι ομάδες μας έτοιμες να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχή προτίμηση σας στο ξενοδοχείο μας.. Περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε κοντά μας .

Με εκτίμηση

Δημήτρης Τεκές

Sea Horse Hotel